Uykusuz Anneler Kulübü @ Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi

08 Haziran 2014 , In: ANNE - ÇOCUK, ATÖLYE - EĞİTİM
0

24 Mayıs 2014 Cumartesi günü, Uykusuz Anneler Kulübü’nün düzenlediği bir anne-çocuk etkinliğine katıldık.
Deniz & Zeynep, daha önce gittikleri ve çok beğendikleri Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi’nde tekrar bulunmaktan dolayı çok mutlu oldular.
Ben, ikiz kızlarımı 22 ay emzirme şansına sahip, doğumdan itibaren  iki yıl boyunca aralıksız 2 saat uyumama durumunu bilen ve alışan bir anne olarak çocuklarımız ne kadar büyürlerse büyüsünler o uykusuz olma halimizin hep süreceğini biliyorum..
Tıpkı benim gibi anneliğin dozunu hafif kaçıran, ama bu durumdan da oldukça keyif almasını bilen Uykusuz Anneler Kulübü ile birlikte olmaktan çok mutlu oldum..
Ayrıca, Kulübün, Ankara’da düzenlediği bu ilk etkinlikten tüm çocukların gülümseyerek ayrılmasını gördüğüm için belki de, ayrılırken, Senem Hanım’a defalarca bir sonraki etkinliğin ne zaman olacağını sorup durdum :)
Bir de; programın sonunda yapılan video çekiminde kızlarıma sorular soruları da, kızlarımın verdikleri yanıtları çok beğendim :)
İki saat süren etkinlik boyunca çocuklarımızla tek tek ilgilenen tüm müze çalışanlarına ve Müze koordinatörü Güldane Özdemir’e, çok teşekkür ederiz..
Ama en büyük teşekkür, bu güzel etkinliği planlayan ve bizleri davet eden Uykusuz Anneler Kulübüne !
There are no comments yet. Be the first to comment.

Leave a Comment